top of page

COSMOPOLIS

LOCATIE

Cosmopolis

PROGRAM

Rezidential

AN PROIECT

2010 - Prezent

      Complexul rezidential Cosmopolis a pornit de la ideea de a crea in Bucuresti, un ansamblu rezidential care  sa cuprinda toate caracteristicile unui oras European vestic. Astfel, in anul 2007, a inceput sa prinda contur  ansamblul rezidential de azi, emblematic pentru designul sau unic cu acoperisuri albastru-turcoaz, ai carui peste 6000 de locuitori se bucura de toate avantajele vietii intr-o mare capitala, dar in maximum de siguranta, confort si liniste, si inconjurati de spatii verzi.

       Complexul Cosmopolis pune la dispozitia locuitorilor sai o serie de facilitati intr-un mix unic in Bucuresti: parcuri si locuri de locuri de joaca, plaja privata pe lacul natural din apropiere, 7 piscine exterioare, perfecte pentru zilele si serile toride de vara, facilitati pentru sport si recreere in aer liber precum terenuri de baschet, fotbal si tenis, aparate de fitness exterior, mese de ping pong si alei special amenajate pentru jogging.

       Tot in Cosmopolis  si tot pentru confortul locuitorilor sai, s-a deschis pentru prima oara in Romania, un strip mall de peste 4500mp. Cosmopolis Plaza include un supermarket, farmacie, cafenele si restaurant, magazine de delicatese traditionale si  internationale, crama, cabinet veterinar, salon de infrumusetare, solar, florarie, curatatorie de haine, croitorie si  spalatorie auto.

bottom of page