7. VIEW
7. VIEW

press to zoom
6. VIEW
6. VIEW

press to zoom
11.ICHB
11.ICHB

press to zoom
7. VIEW
7. VIEW

press to zoom
1/12

SCOALA

PALLADY

LOCATIE

Bucuresti

PROGRAM

Scoala

AN PROIECT

2013

     Campusul scolar este situat in zona de Est a orasului Bucuresti, in Sectorul 3. Zona aleasa pentru constructia Campusului ICHB este una foarte usor accesibila datorita numeroaselor mijloace de transport în comun (metrou, tramvai si autobuz) care o strabat.

     Ansamblul este considerat cel mai mare Campus scolar privat din Romania fiind construit pe un teren cu suprafata de 24000 mp, care gazduieste Liceul International de Informatica, unde invata aproximativ 2000 elevi. Cele cinci corpuri care compun ansamblul sunt asezate spre limitele exterioare ale terenului pentru a forma o curte interioara dedicata activitatilor sportive si a petrecerii timpului liber.

   Campusul scolar este format din 100 sali de clasa, 30 de laboratoare de cercetare si didactice, 4 sali de cinema, 2 biblioteci, sala de mese cu circa 600 de locuri, 6 sali de sport acoperite, 6 terenuri de sport exterioare, sala mutifunctionala cu circa 800 de locuri - un total de 26 000 mp construiti.

     Arhitectura moderna si spatiile verzi de care este înconjurat, fac din Campusul ICHB un loc în care elevii vor veni cu placere, într-un mediu prietenos si primitor.

  Zona linistita, departe de aglomeratia orasului creaza o atmosfera propice studiului si activitatilor scolare.